Dziś otrzymałam informację od osób które degustowały jogurty,więc pomału ruszam z wpisami odnośnie wrażeń smakowych na ich temat.
Zacznę od brzoskwini i jagody.
Brzoskwinia:
Jogurt naturalny bez cukru,smakowo nie robi jakiegoś powalającego wrażenia - jogurt jak jogurt,naturalny więc i kwaskowaty.
Pojemność w sam raz.
Dodatki - dżemik brzoskwiniowy: smak wyraźny,kawałki owoców pozwalające rozpoznać że to brzoskwinia. Mimo dodatku cukru nawet dla diabetyka przyzwoite zwłaszcza po połączeniu z jogurtem.
Wszyscy,którzy próbowali zgodnie twierdzą że ilość dodatków mogła by być większa.
Cena sugerowana mogłaby być nieco niższa a dostępność lepsza,ale nie jest źle jak na zdrową przekąskę lub deserek.
Zapraszam na kolejne wpisy w których będę opisywać pozostałe smaki.
Brak komentarzy
Prześlij komentarz