Na te jesienno zimowe dni i w sam raz przed zbliżającymi się świętami mam coś w sam raz.
Myślę, że cukru nie trzeba nikomu przedstawiać. Niemal każdy korzysta z niego. Fakt, że nieraz w różnych postaciach, ale jednak.
Cukier nadaje się idealnie do koktajli.
Racuchy czy to do robienia ciasta
czy jako posypki również najlepiej smakują gdy się do nich doda nieco cukru.
Z resztą tak samo jak i gofry.
Cukier produkowany jest z rodzimych zbiorów buraka cukrowego.
W jego składzie nie znajdziemy dodatkowych "ulepszaczy".
Oferowana gama produktów jest dość szeroka. A w ofercie znajdziemy zarówno cukier kryształ jak i puder czy drobny. Każdy o szerokim zakresie zastosowania, które ogranicza tylko nasz kulinarny polot.
Myślę, że każdy znajdzie odpowiednie dla siebie wykorzystanie tego właśnie cukru.
Daję 10 i polecam każdemu kto lubi słodycze i kulinarne eksperymenty i nie boi się ich.
Zainteresowanych odsyłam na poniższą stronę:
FB Cukier Królewski
Brak komentarzy
Prześlij komentarz